Journal2019-11-08T00:35:04+00:00

Bakery Stories

Cras consequat lectus vestibulum tortor pulvinar, quis euismod nisl varius. Ut eu laoreet ex. Aliquam erat volutpat. Nullam quis sagittis nibh. Morbi consectetur ultricies ante ac congue.

God Jul & Gott Nytt År

21 december, 2022|Husherren|

Förutom att vi under året har stöttat olika välgörenhetsorganisationer har vi även i år valt att ge en julgåva till ”Ge för livet”. Deras viktiga arbete bekämpar bland annat människohandeln i Europa, stödjer yrkesutbildningar samt hjälper människor att starta egna företag i Mellanöstern och Centralafrikanska republiken.

Några av oss går snart på julledighet men vår telefonväxel kommer ha öppet som vanligt i mellandagarna. Vi ber er därför ha överseende med att svarstiden på era frågor kan vara något längre än vanligt.

Receptionen kommer hålla stängt, med undantag för bokade besök.

God Jul och Gott Nytt År!

BraZoo öppnar ny butik i Marieberg

30 november, 2022|Husherren, Lokaler|

BraZoo som sedan länge funnits centralt i Örebro öppnar nu ytterligare en butik i handelsområdet Marieberg. De har ett brett sortiment av djurartiklar, lång erfarenhet och stor kunskap inom området. I Mariebergsbutiken kommer de erbjuda samma utbud som tidigare med en utökning av produkter på efterfrågade märken.

Invigning av butiken sker på lördag 2022-12-03 kl. 16.00. Detta vill ni inte missa!

Vi vill därmed passa på att hälsa BraZoo varmt välkomna till oss på Husherren!

Vi välkomnar Salong Pastill

3 oktober, 2022|Husherren, Lokaler|

Idag hälsar vi Salong Pastill varmt välkomna till sin nya lokal på Nygatan 74!

Salong Pastill är en skönhetssalong som erbjuder såväl frisörtjänster som skönhetsbehandlingar. Här blir ni väl omhändertagna och får en avkopplande stund i vardagen.

Välkomna!

Invigning området Mejeriet

2 september, 2022|Husherren, Lägenheter|

Invigningen av vårt fina område Mejeriet har äntligen ägt rum! Det blev en lyckad gårdsfest för de boende med besök av trollkarlen Niclas Jacobsson och artisten Boris René. Det bjöds även på tårta och bullar. I området finns butiker, apotek, gym, restauranger och en förskola.

Exclusive Discount

20% Off your first order

Integer a nibh vitae ex porttitor rutrum et ut velit. Etiam ac felis at leo feugiat placerat.

Till toppen