Om oss

Det här är Husherren

Husherren Fastigheter AB är ett familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter i centrala Örebro. Vi har flera sekelskifteshus med charmiga lägenheter i fina miljöer, men även nybyggda hyreshus, radhus vid Svartån och studentlägenheter vid Örebro universitet.

Idag äger och förvaltar bolaget mer än 1000 lägenheter, varav 530 finns i det nybyggda området vid Svampen. Fastigheterna håller hög standard utvändigt och invändigt. Husherren har även ett antal lokalhyresgäster i centrala Örebro, t ex SF Bio.

Företaget har en liten organisation och kan därmed fatta snabba beslut. Vi är måna om att allt ska fungera, både invändigt och utvändigt. Här finns fastighetsskötare och hantverkare anställda i företaget.

Bolaget startades av Leif Carlsson i början av 1990-talet. Då köptes de första husen, vid Längbrotorg, med ca 40 lägenheter. Leif och en fastighetsskötare skötte det mesta själva, uthyrning, skötsel med mera. Fler hus köptes, bland annat ett utdömt, K-märkt hus på Öster från 1920-talet. Det renoverades helt, till nyskick med ursprungliga färger och tapeter i gammaldags stil.

I mitten av 1990-talet var företaget så stort att en förvaltare anställdes för att sköta uthyrning och hyresgästkontakter på heltid. Företaget har fortsatt att växa och utvecklas, dels genom förvärv, dels genom nybyggnation.

Idag förvaltar vi över 1000 lägenheter och andra generationen i familjen Carlsson har tagit över ansvaret. Vi jobbar långsiktigt och vill fortsätta att växa och utveckla företaget.

Vi som jobbar här

Madeleine Sennerstam

Hyresadministratör
Öster+centrum+student

Eva Lidskog

Hyresadministratör
Ladugårdsängen

Ann-Sofie Berglund

Hyresadministratör
Svampen/Mejeriet

Magnus Carlsson

VD

Per Carlsson

Projektledare

Johan Heneryd

Ekonomichef

Eleonor Gustafsson

Ekonomiassistent

Anna Adolfsson

Ekonomiassistent

Peter Jansson

Platschef

Thomas Lindgren

Fastighetsskötare Bostäder

Kristian Bergman

Fastighetsskötare Bostäder

Roine Antonsson

Fastighetsskötare Lokaler

Peter Bodin

Fastighetsskötare Lokaler

Rolf Andersson

Fastighetsskötare Mejeriet

Kontorstider

– Måndag-torsdag: 06.45-16.00
– Fredag 06.45-14.45

Stängt för frukost 9.00-9.30 och lunch 12.00-13.00