Ladugårdsängen

Klart i början på år 2022

På Storbackavägen vid Coop på Ladugårdsängen håller bygget av 184 nya lägenheter på för fullt. Det är Peab som bygger och allt går enligt plan, vilket betyder att första trapphuset beräknas vara klart i början på år 2022. Hela bygget tar drygt ett år innan allt blir klart nån gång i februari-mars 2023. Många av lägenheterna kommer likna de som redan finns i Mejeriet vid Svampen och standarden kommer också vara på samma höga nivå. Det innebär kaklade badrum med tvättmaskin och tumlare, ekparkett, kök med diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och inbyggd micro. Husen kommer ha fiberanslutning via Stadsnät.

Det blir allt ifrån 2 – 4 rok med olika planlösningar. Några av lägenheterna får uteplatser, de allra flesta har balkonger varav några med stora inglasade balkonger och det blir även några vindslägenheter.

I källaren under bostäderna kommer det bli garage. Det blir även en restaurang och vi hoppas att få in ett apotek i den andra lokalen. Bredvid Coop ligger redan Friskis & Svettis.

Uthyrning av lägenheterna kommer starta i juni och intresseanmälan kan man göra redan nu. Planlösningar och mer information om hyror mm kommer läggas ut under våren/försommaren.

Bilder

Kontorstider

– Måndag-torsdag: 06.45-16.00
– Fredag 06.45-14.45

Stängt för frukost 9.00-9.30 och lunch 12.00-13.00