Ladugårdsängen

Ladugårdsängens bästa läge

I västra utkanten av Ladugårdsängen, precis intill Coop, hittar du vårt nya bostadsområde på Storbackavägen där bygget av 184 nya lägenheter nu är färdigt. I närområdet finns bland annat matbutiker, restauranger, vårdcentral, gym, skolor, motionsspår och äventyrsbad. Det är gång- och cykelavstånd in till centrala Örebro, men ändå med ett fritt och öppet läge med grönområden och skog i omgivningen.

Många av lägenheterna liknar de som finns i Mejeriet vid Svampen och standarden är på samma höga nivå. Det innebär moderna, ljusa lägenheter med ekparkett, kök med diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och inbyggd micro samt kaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Husen har fiberanslutning via Stadsnät.

Det finns 2 – 4 rok med olika planlösningar och även några vindslägenheter som kan passa många typer av familjer och hushåll. De allra flesta har uteplats eller balkong, varav några är inglasade där man kan njuta av solen i två väderstreck.

Under husen finns garage för uthyrning till de boende och det kommer även bli p-platser utomhus. Förråd för cyklar finns både i garage och på markplan, och lägenhetsförråd ingår till varje lägenhet.

Bilder

Kontorstider

– Måndag-torsdag: 06.45-16.00
– Fredag 06.45-14.45

Stängt för frukost 09.00-09.30 och lunch 12.00-13.00

Växeln har öppet vardagar 09:30-11.30